VOLWASSENEN/OUDEREN

Happy fit staat voor een leven lang bewegen en organiseert elk kwartaal nieuwe activiteiten, speciaal voor volwassenen en ouderen. Onze activiteiten zijn gratis en iedereen kan op zijn/haar eigen niveau deelnemen, ook voor mensen met een fysieke of verstandelijke beperking. Iedereen is welkom!

Elke week beiden wij verschillende beweegactiviteiten in groepsverband aan, waar u samen met uw leeftijdsgenoten aan kunt deelnemen. Zo slaat u twee vliegen in één klap: bewust met uw gezondheid bezig zijn en de mogelijkheid om nieuwe sociale contacten op te bouwen onder het genot van een kop koffie.

Heeft u een lichamelijke of verstandelijke beperking? Twijfelt u of deelname aan een activiteit mogelijk is? Mist u een activiteit of heeft u meer informatie nodig? Neem dan onderstaand contact op met projectmanager Mike, hij helpt u graag verder.

Kom jij ook met ons in beweging? Word Happy Fit! 

VOLWASSENEN

Happy Fit is er voor iedereen. Zo ook voor de volwassen Rijswijkse inwoners. Elk kwartaal organiseren wij nieuwe activiteiten, speciaal voor jullie. Onze activiteiten worden gratis aangeboden en iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen. De activiteiten staan in het teken van verbinden en in beweging komen. Vanuit de gedachte om van Rijswijk een inclusieve samenleving te maken, sluiten we niemand bij onze activiteiten uit. Bij het activiteitenoverzicht hieronder vind je meer informatie over de inhoud van de activiteiten. Heb je te maken met een lichamelijke of verstandelijke beperking? En twijfel je of deelname aan een activiteit mogelijk is? Mis je een activiteit of heb je vooraf iets meer informatie nodig? Neem contact op met projectmanager Mike en kom samen tot het antwoord. 

Kom jij met ons in beweging? Word jij Happy Fit?

Bekijk hieronder het programma

 

Aanmelden is nog nooit zo makkelijk geweest

Goed nieuws. Ons aanbod is vanaf nu terug te vinden in de SBG app. Met de gratis SBG app zoek, boek en beoordeel je alle sportieve en culturele activiteiten bij jou in de buurt. Alles binnen handbereik, in the pocket!

Meedoen met ‘Happy Fit’?
Volg onderstaande stappen:

  1. Download de SBG App in de appstore of playstore
  2. Maak een account
  3. Je kind aanmelden voor een activiteit? Let op! Maak eerst een sub-profiel per kind!
  4. Zoek ‘Happy Fit’ in de filter
  5. Selecteer de activiteit
  6. Selecteer voor wie je de aanmelding doet
  7. Bevestig je gegevens
  8. Gefeliciteerd, je aanmelding is binnen

#RIJSWIJKBEWEEGT

Wandel- of hardloopschoenen al gestrikt? Ontdek de nieuwe routes van #RIJSWIJKBEWEEGT en kom lekker in beweging op jouw eigen niveau. Ontspannen wandelen, lekker hardlopen of misschien zelfs skaten. Het kan nu allemaal heel gemakkelijk met de routes van 2, 5 of 10 kilometer.

BEWEEGMAKELAAR RYAN VAN DEUTEKOM

AANGEPAST SPORTEN


Heb je een beperking of een chronische aandoening en wil je graag sporten of bewegen, maar weet jij niet wat de mogelijkheden zijn bij jou in de buurt? Beweegmakelaar Ryan gaat samen met jou op zoek naar een passende sport of beweegactiviteit!
Ryan is bereikbaar op 06-38725849 of beweegmakelaar@sportiefplus.nl

Heb je vragen over Happy Fit?  Neem dan contact op met Mike via onderstaande knop.

MIKE VAN DER KRAAN

Projectmanager 18+
06 – 34 10 54 99

Happy Fit 0-100 leidt tot een duurzaam netwerk van verenigingen, welzijn, zorg en maatschappelijke instellingen en versterkt de gezondheidsbeleving in Rijswijk. Dit samenwerkingsverband biedt een solide basis om voor alle doelgroepen een gezonde leefstijl aan te leren of te behouden.

Happy Fit is een programma van gemeente Rijswijk.