OUDEREN

 

Een leven lang bewegen, daar staat Happy Fit voor. Happy Fit organiseert daarom elke week verschillende (beweeg)activiteiten in groepsverband, met leeftijdsgenoten. Zo slaat u twee vliegen in één klap; bewust met uw gezondheid aan de slag en de mogelijkheid om nieuwe sociale contacten op te bouwen onder het genot van een kop koffie.

Heeft u een lichamelijke of verstandelijke beperking? Twijfelt u of deelname aan een activiteit mogelijk is? Mist u een activiteit of heeft u meer informatie nodig? Neem contact op met projectmanager Mike, hij helpt u graag verder. 

Komt u met ons in beweging? Word Happy Fit!

Bekijk hieronder het programma

 

Aanmelden is nog nooit zo makkelijk geweest

Goed nieuws. Ons aanbod is vanaf nu terug te vinden in de SBG app. Met de gratis SBG app zoek, boek en beoordeel je alle sportieve en culturele activiteiten bij jou in de buurt. Alles binnen handbereik, in the pocket!

Meedoen met ‘Happy Fit’?
Volg onderstaande stappen:

  1. Download de SBG App in de appstore of playstore
  2. Maak een account
  3. Je kind aanmelden voor een activiteit? Let op! Maak eerst een sub-profiel per kind!
  4. Zoek ‘Happy Fit’ in de filter
  5. Selecteer de activiteit
  6. Selecteer voor wie je de aanmelding doet
  7. Bevestig je gegevens
  8. Gefeliciteerd, je aanmelding is binnen

#RIJSWIJKBEWEEGT

Wandel- of hardloopschoenen al gestrikt? Ontdek de nieuwe routes van #RIJSWIJKBEWEEGT en kom lekker in beweging op jouw eigen niveau. Ontspannen wandelen, lekker hardlopen of misschien zelfs skaten. Het kan nu allemaal heel gemakkelijk met de routes van 2, 5 of 10 kilometer.

BEWEEGMAKELAAR RYAN VAN DEUTEKOM

AANGEPAST SPORTEN


Heb je een beperking of een chronische aandoening en wil je graag sporten of bewegen, maar weet jij niet wat de mogelijkheden zijn bij jou in de buurt? Beweegmakelaar Ryan gaat samen met jou op zoek naar een passende sport of beweegactiviteit! Ryan is bereikbaar op
06-38725849 of beweegmakelaar@sportiefplus.nl

Heb je vragen over Happy Fit?  Neem dan contact op met Mike via onderstaande knop.

MIKE VAN DER KRAAN

Projectmanager 18+
06 – 34 10 54 99

Happy Fit 0-100 leidt tot een duurzaam netwerk van verenigingen, welzijn, zorg en maatschappelijke instellingen en versterkt de gezondheidsbeleving in Rijswijk. Dit samenwerkingsverband biedt een solide basis om voor alle doelgroepen een gezonde leefstijl aan te leren of te behouden.

Happy Fit is een programma van gemeente Rijswijk.