OUDEREN

 

Happy Fit is er voor iedereen. En heeft speciaal aanbod voor de doelgroep: Ouderen. Een leven lang bewegen, we weten allemaal dat het belangrijk is. Niet alleen voor het fysieke, maar ook het mentale gestel. Happy Fit organiseert daarom elke week verschillende (beweeg)activiteiten in groepsverband. Wij vinden de koffie of thee achteraf net zo belangrijk als in beweging komen tijdens de activiteit. En wist u dat er in Rijswijk ontzettend veel te doen is, speciaal voor u? Bekijk het onderstaande aanbod en schrijf u snel in. Te maken met een lichamelijke of verstandelijke beperking? Twijfelt u of deelname aan een activiteit mogelijk is? Mist u een activiteit of heeft u meer informatie nodig? Neem contact op met projectmanager Mike, hij helpt u graag verder. 

Komt u met ons in beweging? Wordt u Happy Fit? 

BEKIJK HIER HET PROGRAMMA

#RIJSWIJKBEWEEGT

Wandel- of hardloopschoenen al gestrikt? Ontdek de nieuwe routes van #RIJSWIJKBEWEEGT en kom lekker in beweging op jouw eigen niveau. Ontspannen wandelen, lekker hardlopen of misschien zelfs skaten. Het kan nu allemaal heel gemakkelijk met de routes van 2, 5 of 10 kilometer.

WANDELEN

Maandag 13.30 – 14.30 uur


Startdatum: 4 oktober
Doelgroep:
 Senioren
Locatie: Oude Raadhuis, laan Hofrust 4,  Rijswijk
Aantal weken: 12
Aanbieder: Gezond Natuur Wandelen (GNW)

AQUA'VITAAL

Dinsdag 8.15 – 8.55 uur


Startdatum:
5 oktober
Doelgroep:
 Senioren
Locatie:Schaapweg 4, 2285 SP Rijswijk
Aantal weken: 12
Aanbieder: Optisport Rijswijk Sportcentrum De Schilp

BEWEEGMAKELAAR RACHEL ZONDEROP

AANGEPAST SPORTEN


Heb je een beperking of een chronische aandoening en wil je graag sporten of bewegen, maar weet jij niet wat de mogelijkheden zijn bij jou in de buurt? Beweegmakelaar Rachel gaat samen met jou op zoek naar een passende sport of beweegactiviteit! Rachel is bereikbaar op
06-34390307 of r.zonderop@sportiefplus.nl

Brochure 65-plussers

Voor prettig ouder worden


Welzijn Rijswijk heeft speciaal voor ouderen in Rijswijk de brochure ‘Prettig ouder worden in Rijswijk’ samengesteld. De brochure bevat boordevol informatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Klik op onderstaande knop en bekijk de brochure van Welzijn Rijswijk

In verband met de huidige corona maatregelen biedt Happy Fit aangepaste activiteiten aan. Er wordt rekening gehouden met het maximum aantal deelnemers per activiteit, specifiek voor de doelgroep 27 jaar en ouder. Alle aanbieders houden toezicht op de handhaving van alle corona maatregelen. 

Bij versoepeling van maatregelen stellen we de aanmeldprocedure opnieuw open. 

MIKE VAN DER KRAAN

Projectmanager 18+
06 – 34 10 54 99

JALEESA LUBIS

Programmamanager 18+
06 – 46 74 67 67

MIKE VAN DER KRAAN

Projectmanager 18+
06 – 34 10 54 99

JALEESA LUBIS

Programmamanager 18+
06 – 46 74 67 67

Happy Fit 0-100 leidt tot een duurzaam netwerk van verenigingen, welzijn, zorg en maatschappelijke instellingen en versterkt de gezondheidsbeleving in Rijswijk. Dit samenwerkingsverband biedt een solide basis om voor alle doelgroepen een gezonde leefstijl aan te leren of te behouden.

Happy Fit is een programma van gemeente Rijswijk.

X