JEUGD VAN 12-18 JAAR

Voor onze jongeren op het voortgezet onderwijs werkt Happy Fit samen met het MDT (Maatschappelijke diensttijd) Young Talents programma. Jongeren ontmoeten elkaar elke week in een team, 20 weken ontdekken zij hun talenten en doen kennis op over verschillende thema’s. Het allertofste is toch om iets terugdoen voor een ander. Samen met hun teamcoaches creëren jongeren een eigen activiteit of evenement en maken impact op hun buurt of wijk.

#RIJSWIJKBEWEEGT

Wandel- of hardloopschoenen al gestrikt? Ontdek de nieuwe routes van #RIJSWIJKBEWEEGT en kom lekker in beweging op jouw eigen niveau. Ontspannen wandelen, lekker hardlopen of misschien zelfs skaten. Het kan nu allemaal heel gemakkelijk met de routes van 2, 5 of 10 kilometer.

MDT Young Talents

Ben jij iemand die het verschil maakt? Sta je klaar voor een ander? Of heb je nog niet die kans gehad? Dan zoeken wij JOU! MDT Young Talents helpt jou jezelf te ontwikkelen en jezelf naar het volgende niveau te brengen.

Met MDT Young Talents ga je samen met jouw persoonlijke coaches iets doen wat jij vet vindt. Samen met jouw vrienden of vriendinnen werk je aan een maatschappelijk event. Is het een fundraiser voor mensen in een arme wijk? Of organiseer je een voetbaltoernooi in je wijk? The sky is the limit! Geen idee is te gek. Lijkt dit je vet?

Ken jij Expeditie Rijswijk al?

Met Expeditie Rijswijk organiseren we elke schoolvakantie gratis toffe activiteiten en events voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar!

VRAGEN? STEL ZE GERUST!

Happy Fit 0-100 leidt tot een duurzaam netwerk van verenigingen, welzijn, zorg en maatschappelijke instellingen en versterkt de gezondheidsbeleving in Rijswijk. Dit samenwerkingsverband biedt een solide basis om voor alle doelgroepen een gezonde leefstijl aan te leren of te behouden.

Happy Fit is een programma van gemeente Rijswijk.