OMMETJE

 

Wandelen ondersteunt je immuunsysteem, stimuleert je stofwisseling, versterkt je spieren, gewrichten en botten, houdt je hart- en bloedvaten gezond, verlicht stress en boost je creativiteit!

De Kleurenbuurt, Artiestenbuurt en Presidentenbuurt gaan de strijd met elkaar aan. De buurt met de meeste Ommetjes wint leuke prijzen met als hoofdprijs een ‘bewegen in de buitenruimte’ plek. Aanmelden bij de Ommetje-app is zo gedaan. Let’s go!

Samen Digitaal & Jong ontmoet oud

Heeft u problemen met het downloaden van de Ommetje-app? Kom dan eens langs bij het wekelijkse inloopspreekuur Samen Digitaal. Jongeren zijn namens Welzijn Rijswijk aanwezig om uw vragen te beantwoorden en te helpen waar zij kunnen. Wanneer u het prettig vindt kan een jongere wekelijks bij u thuis langskomen om u te helpen.

Happy Fit 0-100 leidt tot een duurzaam netwerk van verenigingen, welzijn, zorg en maatschappelijke instellingen en versterkt de gezondheidsbeleving in Rijswijk. Dit samenwerkingsverband biedt een solide basis om voor alle doelgroepen een gezonde leefstijl aan te leren of te behouden.

Happy Fit is een programma van gemeente Rijswijk.