JEUGD (0-12 JAAR)


Voor kinderen in de basisschool leeftijd is het belangrijk om elke dag minimaal een uur te bewegen en 2 keer per week intensief. Via onze beweegactiviteiten in de wijken geven we de jeugd de ruimte om het hele jaar door meer te bewegen, ook tijdens de schoolvakanties.

In het nieuwe jaar komt er meer informatie over het jeugd aanbod van Happy Fit. Houd de website in de gaten of meld je onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief!

Naschoolse wijkactiviteiten

BSV MUZIEKBUURT BOOTCAMP

ELKE VRIJDAG VAN 15.30 – 16.30 UUR

Aanmelden = niet nodig!

Lees meer

Locatie: Cruyff Court Rijswijk
Uitvoerder: Delano Sport & Health

Opgeven is niet nodig. Alle kinderen zijn welkom.

BALSPELEN

ELKE MAANDAG VAN 15.00 – 16.30 UUR

Aanmelden = niet nodig!

Lees meer

Locatie: Schoolplein Steenvoordeschool
Uitvoerder: Haaglanden Beweegt

Opgeven is niet nodig. Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar zijn welkom.

#RIJSWIJKBEWEEGT

Wandel- of hardloopschoenen al gestrikt? Ontdek de nieuwe routes van #RIJSWIJKBEWEEGT en kom lekker in beweging op jouw eigen niveau. Ontspannen wandelen, lekker hardlopen of misschien zelfs skaten. Het kan nu allemaal heel gemakkelijk met de routes van 2, 5 of 10 kilometer.

Heb jij al gehoord van De Ontdekkers? (2-12)

Maak kennis met De Ontdekkers Rijswijk. Zowel De Ontdekkers als Happy Fit vinden het belangrijk dat de jeugd actief is en nieuwe dingen blijft leren. De Ontdekkers voert tijdens de vakanties leerzame activiteiten uit. Jeugd leert over gezond leven, voeding en samenwerken. Samen met verschillende aanbieders uit Rijswijk wordt er elke vakantie een tof programma opgezet!

CONTACTFORMULIER

Happy Fit 0-100 leidt tot een duurzaam netwerk van verenigingen, welzijn, zorg en maatschappelijke instellingen en versterkt de gezondheidsbeleving in Rijswijk. Dit samenwerkingsverband biedt een solide basis om voor alle doelgroepen een gezonde leefstijl aan te leren of te behouden.

Happy Fit is een programma van gemeente Rijswijk.