JEUGD (0-12 JAAR)


Voor kinderen in de basisschool leeftijd is het belangrijk om elke dag minimaal een uur te bewegen en 2 keer per week intensief. Via onze beweegactiviteiten in de wijken geven we de jeugd de ruimte om het hele jaar door meer te bewegen, ook tijdens de schoolvakanties.

Rijswijkse Kinder Konings activiteiten

Dag: Dinsdag 27 april 2021
Leeftijd: 7 t/m 14 jaar
Locatie: Korfbalvereniging Refleks, Schaapweg 2D
Tijd:
– Blok 1: 12:00 – 14:00 uur
– Blok 2: 14:30 – 16:30 uur

Aanmelden: Aanmelden is verplicht! Je kunt je hier aanmelden.

#RIJSWIJKBEWEEGT

Wandel- of hardloopschoenen al gestrikt? Ontdek de nieuwe routes van #RIJSWIJKBEWEEGT en kom lekker in beweging op jouw eigen niveau. Ontspannen wandelen, lekker hardlopen of misschien zelfs skaten. Het kan nu allemaal heel gemakkelijk met de routes van 2, 5 of 10 kilometer.

BOOTCAMP

ELKE VRIJDAG VAN 15.30 – 16.30 UUR
LOCATIE: CRUYFF COURT RIJSWIJK

ROTS & WATER TRAINING

Meer info volgt.

PEUTERDANS VAN BEWEEGKRIEBELS

Meer info volgt.

Wat is Beweegkriebels? (0-4)

Happy Fit ‘Beweegkriebels’ is voor kinderen tussen 0 en 4 jaar. Er worden verschillende lessenreeksen aangeboden. Op de activiteitenagenda is te vinden wat op dit moment aangeboden wordt. Beweegkriebels zet zich preventief in om overgewicht onder de allerkleinsten terug te dringen.
 
 
 

Wat is BSV Muziekbuurt? (4-14)

BSV Muziekbuurt organiseert superleuke GRATIS naschoolse activiteiten voor kinderen van 4 – 14 jaar voor binnen en buiten. Volg een onwijs leuke dansles! Ook tennis, freerunnen, bootcamp en sportinstuif staan op de planning. ! Via onze sport & spel activiteiten komen kinderen lekker in beweging en ontmoeten ze nieuwe kinderen uit de buurt. Kijk bij de activiteitenkalender wat er op dit moment aangeboden wordt.

Wat zijn de Ontdekkers? (2-12)

Happy Fit werkt samen met de Ontdekkers Rijswijk. We vinden het beide belangrijk dat jeugd actief is en nieuwe dingen blijft leren. De Ontdekkers voert tijdens de vakanties samen met Happy Fit leerzame activiteiten uit. Jeugd leert over gezond leven, voeding en samenwerken. Ze leren smaken en geuren herkennen tijdens de Happy Fit Escaperoom, of gaan op expeditie tijdens Expeditie Rijswijk.

CONTACTFORMULIER

Happy Fit 0-100 leidt tot een duurzaam netwerk van verenigingen, welzijn, zorg en maatschappelijke instellingen en versterkt de gezondheidsbeleving in Rijswijk. Dit samenwerkingsverband biedt een solide basis om voor alle doelgroepen een gezonde leefstijl aan te leren of te behouden.

Happy Fit is een programma van gemeente Rijswijk.

X