HAPPY FIT - ONDERWIJS & OPVANG

 

Ben jij op zoek naar een evenement dat helemaal in het teken staat van gezonde voeding, welbevinden en voldoende beweging? Dan is Happy Fit Week echt iets voor jou! Happy Fit Week is speciaal gericht op het primair onderwijs, maar ook ouders en leerkrachten zijn welkom om deel te nemen.

Samen met lokale professionals wordt er een programma op maat gemaakt dat past bij de behoeften van de school. Tijdens deze week worden er diverse workshops en lessen gegeven die gericht zijn op het bevorderen van de Happy Fit thema’s.

Aan het einde van de week vullen alle leerlingen de Happy Fit-checklist in, zodat we kunnen zien hoe fit en gelukkig ze zijn. Deze gegevens worden vervolgens geanalyseerd om een passend naschools activiteitenaanbod te maken dat gericht is op de thema’s van Happy Fit.

OOK EEN HAPPY FIT WEEK OP JOUW LOCATIE? VUL HET FORMULIER IN!

Happy Fit 0-100 leidt tot een duurzaam netwerk van verenigingen, welzijn, zorg en maatschappelijke instellingen en versterkt de gezondheidsbeleving in Rijswijk. Dit samenwerkingsverband biedt een solide basis om voor alle doelgroepen een gezonde leefstijl aan te leren of te behouden.

Happy Fit is een programma van gemeente Rijswijk.