HAPPY FIT - ONDERWIJS & OPVANG

 

In samenwerking met Rijswijkse basisscholen en kinderopvang organiseert Happy Fit een paar keer per jaar de Happy Fit Weken.

Voor de Happy Fit Weken is het zo dat er één keer per jaar een inschrijfmoment is waarop iedereen zich kan aanmelden. Uit de aanmeldingen worden dan vervolgens een aantal scholen gekozen.

Tijdens deze weken krijgen alle klassen extra beweeglessen, workshops over gezonde voeding en een sessie over welbevinden/weerbaarheid. De extra lessen worden verzorgd door professionals. Aan het einde van de Happy Fit weken krijgen alle kinderen een Happy Fit certificaat dat wordt uitgereikt door onze wethouder gezondheid en sport.

Deze scholen/kinderopvanglocaties gingen jou voor: Godfried Bomans, ’t Kristal, Mariaschool, Petrus, KC Snijders, Steenvoorde, De Voorde, Rehobothschool, Wethouder Brederodesshool, UP kinderopcvang BSO en Partou Kinderopvang.

Doet jouw school ook mee?

OOK EEN HAPPY FIT WEEK OP JOUW LOCATIE? VUL HET FORMULIER IN!

Happy Fit 0-100 leidt tot een duurzaam netwerk van verenigingen, welzijn, zorg en maatschappelijke instellingen en versterkt de gezondheidsbeleving in Rijswijk. Dit samenwerkingsverband biedt een solide basis om voor alle doelgroepen een gezonde leefstijl aan te leren of te behouden.

Happy Fit is een programma van gemeente Rijswijk.