Erik Scherder in Rijswijkse Schouwburg

 

Speciaal voor alle Rijswijkers staat neuro-psycholoog en hoogleraar Erik Scherder op woensdag 22 juni 2022 in de Rijswijkse Schouwburg. In samenwerking met Happy Fit Rijswijk neemt Scherder de bezoekers mee in de wereld van neuropsychologie en bewegingswetenschappen.

Happy Fit, al jaren hét programma in Rijswijk met aandacht voor een gezonde leefstijl en het algemeen welbevinden van Rijswijkers van 0 tot 100 jaar, ziet in Erik Scherder een prachtig verlengstuk van de aandachtspunten binnen Happy Fit naar de wetenschap.

Om de lezing van Scherder toegankelijk te maken voor iedereen, zijn de kosten om de lezing bij te wonen maar €5,-. Bij binnenkomst ontvangen bezoekers een welkomstdrankje en kan men gratis gebruik maken van de garderobe.

Over de voorstelling

Erik Scherder, hoogleraar in de neuropsychologie, is regelmatig te zien op de lokale en landelijke televisie. Als vooraanstaand onderzoeker hecht Erik Scherder groot belang aan onderwijs en weet hij een breed publiek te bereiken met wetenschappelijke inzichten uit zijn eigen vakgebied. Met zijn aansprekende voorbeelden, humor en interactie met het publiek, zal Erik Scherder ook in Rijswijk de bezoekers op inspirerende wijze meenemen in zijn verhaal.

Informatie over de voorstelling:

Datum: Woensdag 22 juni 2022
Locatie: Rijswijkse Schouwburg
Adres: Generaal Spoorlaan 10, 2283 GM Rijswijk
Programma:

  • Inloop: 15:15 uur
  • Start lezing: 15:45 uur
  • Einde lezing: 17:00 uur

Beschikbaarheid: 700 kaartjes
Kosten: € 5,- per kaartje (welkomstdrankje en garderobe inbegrepen)
Bijzonderheden: de lezing mag niet gefilmd of opgenomen worden.

 

Bestelling kaartje:

 

Alle kaartjes zijn helaas UITVERKOCHT.

Erik Scherder in Rijswijkse Schouwburg

Happy Fit 0-100 leidt tot een duurzaam netwerk van verenigingen, welzijn, zorg en maatschappelijke instellingen en versterkt de gezondheidsbeleving in Rijswijk. Dit samenwerkingsverband biedt een solide basis om voor alle doelgroepen een gezonde leefstijl aan te leren of te behouden.

Happy Fit is een programma van gemeente Rijswijk.